søndag den 22. april 2012

Idiotregler og mirakler

I løbet af de seneste år med klatvise mænd har jeg fundet det nødvendigt at skabe mig et stramt regelsæt i forhold til omgang med personer af det modsatte køn.
Jeg har skrevet dem herunder, men jeg vil ikke anbefale at man bruger dem - bortset fra den første regel, som med fordel kan bruges, når man har så meget singlehedserfaring, at man hurtigt spotter mænd med bindingsvanskeligheder:

*Alle ved, at man ikke kan holde på en mand. Det ender altid i fosterstilling. Derfor beslutter man sig for, at man kun må se manden et vist antal gange - helst ikke mere end tre gange, hvis man vil undgå følelseskvababbelser. 
Min undskyldning for at skabe idiotisk regel: En hurtig rundspørge blandt mig selv og mine veninder viser, at kvinder ofte lider af indbildt forelskelse efter sex. Derfor ender vi med at tilbyde os selv og vores sjæl til mænd, der aldrig bør være i forhold med noget, der ikke er oppusteligt.

*Alle ved, at mænd kun kan lide ægte prinsesser. Derfor er det vigtigt, at de aldrig finder ud af, at man er et ægte menneske med alt, hvad dertil hører. Man skal altid være frisk, velduftende - for guds skyld ALTID velduftende, og man må aldrig spise noget, der ser grimt ud og lugter grimt. Faktisk er det bedst, hvis man slet ikke spiser i selskab med mænd.  
Min undskyldning for at skabe idiotisk regel: Jeg har ingen hjerne, og i øvrigt kan man jo spise (og lugte) igen, når man har set manden de tre tilladte gange. 

*Alle ved, at mænd ikke er interesserede i at finde ud af, hvem vi virkelig er. Derfor fjerner man store dele af sin personlighed - især de platte og fjollede dele. Altid virke klog! Aldrig komme til at grine det der grin, hvor kinderne flyver op og dækker øjnene. Vi er kloge og velovervejede! Ikke lallende damer, der krampegriner i tre timer af en pruttejoke. 
Min undskyldning for at skabe idiotisk regel: Jeg er en selvudslettende idiot, der jo bare kan samle min værdighed op igen, når jeg har set manden de tilladte tre gange (hvis han overhovedet magter tre gange med Kvinde Der Aldrig Ler).

Nu er jeg ikke single mere, og derfor kan man med sikkerhed konkludere, at mirakler findes.


11 kommentarer:

Trine Louise sagde ...

Hurra for mirakler. Det skete også for mig for 8 år siden, efter 10 års singlehed. Har også opfattet det som et mirakel lige siden.

amarOrama sagde ...

Fantastisk. Hvis du støder på et mirakel mere, må du meget gerne sende det til Amager.

Aprikots sagde ...

Eller nordjylland :-P

Kaffekvaernen sagde ...

Et regelsæt der holder vand er jeg sikker på. Men omvendt FINDES der faktisk mænd (skal vi kalde dem ægte prinser? Arrrh....) som er så fuldendte at de kan rumme os med the whole package!! :)

Uden Relevans sagde ...

Det er godt set Anne. Mænd er også perfekte på alle planer. Vi fiser aldrig og siger altid det rigtige.

den gamle krage sagde ...

Tillykke med at det heldigvis stadig kan lade sig gøre at finde en mand, som ligefrem foretrækker et rigtigt menneske frem for et perfekt fantasifoster.
Jeg fandt sådan en for snart 9 år siden, jeg skifter ham ALDRIG ud!

Anonym sagde ...

Blir så glad på dine vegne :)

Signe sagde ...

Jeg havde engang en studiekammerat der troede at når kvinder gik på toilettet så lavede de noget der mindede om det dådyr producerer i dyrehaven... han blev svært overrasket over sin kæreste, den første gang de havde været på kinagrill...

Man tror det er løgn, men altså...

Østfronten sagde ...

Forårsdejligt med kvinder, der kan slippe dumme regler og mænd, der godt er klar over, at kvinder også er mennesker.

Annette sagde ...

@Signe: Uanset, om det så SKULLE vise sig at være løgn - så er det der simpelthen humor på internationalt topplan :))) Hold nu OP, hvor jeg grinte. GrinER! Stadig :)))

Anne O'Manne sagde ...

I er dejlige!

Related Posts with Thumbnails